В средата на декември 2022 г. на “Армията се е

...
 В средата на декември 2022 г. на “Армията се е
Коментари Харесай

Среща Инджов-Ганчев за бъдещето на ЦСКА - София, взеха се важни решения, ще има промени

 В средата на декември 2022 година на “Армията ” се е провела значима среща сред Гриша Ганчев и Юлиян Инджов за бъдещето на ЦСКА - София, разбра Sportal.bg . Това е станало по време на съвещание на Съвета на шефовете, на което е участвала и Искра Григорова - притежател на компанията “Ред енимълс ”, която държи активите и емблемата на банкрутиралия ЦСКА.

На въпросната колекция е взето решение да се направи лична смяна в състава на членовете на Съвета на шефовете на сдружението, което е притежател на ЦСКА - София.

Според информация на Sportal.bg тя касае Данаил Ганчев, който ще попадне в управителното тяло. Макар от доста време насам да се твърди и изписва, че синът на Гриша Ганчев е притежател на “червените ”, към този миг, най-малко по документи, той не е нито притежател, нито заема управителна служба на “Армията ”.

Това най-вероятно ще се промени преди началото на пролетния полусезон, за когато е планувано Общо заседание на акционерите. Очакванията са, че точно тогава Данаил Ганчев ще попадне в Съвета на шефовете. Не е изключено да има и други разбърквания по високите етажи.

Засега Съвета на шефовете включва Гриша Ганчев, Юлиян Инджов, Искра Григорова и Емил Димитров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР